|
Web Master
Üye No : 2
Rep Gücü : 27 Konuyu Başlatan
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2009, 18:10:47 » |
|
Hayat bir YALAN dan ibaret,YALAN iste... Gorebiliyorum,bazen insanlarin,sahte yuzlerini gore biliyorum!! Hic bir sey olmamis gibi yuzune bakip sahte gulucukler ini dagitiklarini gore biliyorum!! Kalpleri buzlasmis ! Duygulari korelmis !! Yapmacik bedenler hakim olmus etrafa !! Hayat , hayat insani bezdirmis. Sevgi ile beraber,kardesligide yok etmis bu soguk HAYAT !! Sen oyle zalimsinki insanlar yolunu sasiriyor, kimse eskisi gibi degil!! Hayat herkeze tokatini vuruyor!! Her kez hayatan nasibini aliyor!! Artik yuzlerde bos , bonbos ifadeler var !! Her yeri kin ve nefret burumus !! Dusunmek fazla yer kaplamiyor beyinlerde !! Kardeslik yardim diye bir sey kalmamis artik !! Insanlar can almaya baslamis !! Gidenlerin ardindan kalanlari dusunmeden !! Aci her yeri kaplar diye dusunmeden !! Yanlizlik vurur diye dusunmeden!! Caresizlik sarar diye dusunmeden !! Gerisi ne olur sonu ne olur hicmi hic aldirmadan .... Hainler sarmis etrafimizi kurtulamaz olmussuz!! Vatanim,Vatanim derken can vermissiz !! Bizler topragimiza donmeden gurbet ellerde acilarla arkadas dertlerle yoldas olmusuz !!!! Fark etmeden yalan ellerde kendimizi kaybetmisiz !! Yabanci yerlerde yolumuzu sasirmisiz !! Biz,biz kendimizi sahte yuzlerde bulmusuz !! Korkularla savasip yeni bir gunu beklemisiz !! Aydinlik guzel icinde gercekten hayat dolu bir hayati beklemisiz !! Beklemisiz biz bu gunleri beklemisiz ama bir cogumuz bu gunleri goremeden bu guzel gunleri goremeden bu Hayata zalim hayata veda etmisiz !! Ne aciki boylece veda etmisiz Hayata....
|